Vasile Stângă, după victoria dramatică a Rapidului în fața lui Vipers: “La fete se poate întâmpla orice, oricine poate bate pe oricine. Victoria e victorie”

Rapid a reușit o victorie incredibilă în fața lui Vipers Kristiansand, campioana en-titre a Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost condusă și la 7 goluri. Scor final 30-29, după un 7 metri transformat în ultima secundă.

Vasile Stângă, fostul mare handbalist al României, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre performanța Rapidului, punctând că aceasta nu trebuie umbrită de faptul că norvegiencele nu s-au putut baza pe 3 jucătoare de bază.

“Ce să spun, s-au speriat în primul rând de numele adversarei și că joacă în fața unor norvegience, dar și-au dat seama că nu sunt cine știe ce de speriat. Încetul cu încetul și-au revenit de la 7 goluri, aici m-a mirat și căderea lui Vipers, că au căzut de la 8 goluri, dar eu tot timpul am deviza asta a mea că la fete se poate întâmpla orice, oricine poate bate pe oricine. Am avut și noroc, au lipsit 3 jucătoare, eu cred că dacă era Lunde în poartă se speriau fetele cum s-au speriat de multe ori când o văd în poartă. Nu mai vorbesc de interul dreatpa Vyakhireva, o super jucătoare. Victoria e victorie, nimeni nu spune că le-am bătut că n-au avut pe cutare și cutare, victoria e victorie.

E bine că chiar și galeria de la fotbal a Rapidului a învățat regulamentul la handbal. Ați văzut că la anumite faze se huiduie, toate galeriile de transformă și se transformă în bine. A fost o atmosferă incredibilă, jos pălăria pentru galeria Rapidului. E una care te susține, jocu cu alt aplomb și s-a văzut”, a declarat Vasile Stângă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -