Vasile Miriuță știe care este avantajul Rapidului în lupta pentru titlu: “Nimeni n-are asta!”

Vasile Miriuță a analizat lupta pentru titlul din SuperLiga, înainte de startul Play-Off-ului. Fostul antrenor de la CFR Cluj sau Chindia consideră că va fi o cursă încinsă între primele 3 echipe: FCSB, Rapid și CFR.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Miriuță a vorbit laudativ despre forța Rapidului. Tehnicianul consideră că lotul extins și solid al giuleștenilor va cântări enorm în lupta pentru trofeul suprem din România.

“Eu zic că o să fie o luptă în 3. Pentru că sunt 5 puncte acum între FCSB și CFR. Dacă erau 7-8 puncte, ziceam că va fi o luptă în 2. CFR are forță. Se va vedea echipa în Play-Off cu Mutu. Venirea lui a fost de bun augur, dar n-a avut mult timp să lucreze cu echipa. Va arăta mai bine în Play-Off. Acum, depinde cum vor arăta și FCSB și Rapid.

Rapidul arată foarte bine în ultimele jocuri. Avantajul Rapidului este că are un lot mare, ceea ce nu au FCSB și CFR la ora actuală. Ăsta s-ar putea să fie avantajul Rapidului în lupta pentru titlu. Cu toate că sunt 4 puncte între ei și FCSB, nu sunt puține.

S-a văzut și la meciul Rapid – FCSB. E o mare diferență între jucătorii care au intrat de pe bancă la cele două echipe. Nici CFR-ul n-are banca Rapidului, nimeni n-are. Au făcut ce au făcut foarte bine în iarnă și trebuie felicitați. Și Universitatea Craiova are un lot bun, dar n-o văd să lupte la titlu. Dar au jucători buni, care pot să facă diferența: Mitriță, Ivan, Baiaram.”, a declarat Vasile Miriuță, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Vasile Miriuță:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -