Constantin Schumacher, fericit după ce a dus CS Mioveni în Play-Off-ul din Liga 2: “Îmi doresc să promovăm direct”

Constantin Schumacher continuă să facă minuni pe banca lui CS Mioveni. “Schumi” a reușit să califice echipa în Play-Off-ul din Liga 2 și privește cu mare încredere către promovarea în SuperLiga.

În ciuda problemelor financiare uriașe de la echipă, Mioveni a făcut un sezon excelent în liga secundă. Cu o etapă rămasă din sezonul regular, formația argeșeană se află pe locul 4, care în condițiile actuale asigură promovarea directă în SuperLiga, ținând cont că Șelimbăr și Corvinul, aflate pe primele două poziții, nu au drept de promovare.

Fără salarii plătite din vara trecută, jucătorii conduși de Schumacher au luptat cu multă ambiție și dorință și au reușit să schimbe la 180 de grade obiectivul stabilit la începutul sezonului: de la evitarea retrogradării, la calificarea în Play-Off.

După victoria cu CSA Steaua, scor 2-0, Constantin Schumacher a intrat în legătură directă la emisiunea “Fluier final” și a vorbit despre “minunile” reușite de “galacticii” săi din teren.

“Pot spune că suntem în Play-Off. Suntem fericiți de tot ce s-a întâmplat, sunt fericit de acești jucători care au făcut tot posibilul să-și atingă obiectivul. Nimeni nu spera și a fost ceva incredibil. Pentru că știm ce s-a întâmplat, știm cât ne-am chinuit cu tot ce a fost până acum. Cu toate problemele pe care le-am avut, am ajuns să ne batem de la egal la egal cu toate echipele. 

Știu că nu a fost un joc frumos (n.r. – cu CSA Steaua). Ne așteptam. Știam că Steaua este o echipă bună. A fost și o presiune mare pe noi pentru că nu este ușor să iei o echipă al cărei obiectiv este salvarea de la retrogradare. Jucătorii mei și-au propus să încerce să facă cât mai mult. Și am realizat niște minuni la CS Mioveni. Jucătorii merită felicități. Nu se aștepta nimeni să ajungem acolo.

Eu îmi doresc să continuăm acest proiect. Momentan sunt aici, am contract până în vară. Îmi doresc să continui și să vedem ce se întâmplă pe viitor. Știu că ne vom face o strategie. Chiar am vorbit cu președintele clubului să ne pregătim pentru ce se va întâmpla. Sincer să spun, îmi doresc să intru direct în Liga 1. Dacă nu, ne vom bate și la baraj. Dar este mai greu să joci cu o echipă de Liga 1. Dar cu ‘galacticii’ mei se poate întâmpla orice.

Să ne bucurăm de momentele astea și știu sigur că vor fi și momente mai bune (n.r. – legat de bani).”, a spus Constantin Schumacher, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Constantin Schumacher:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -