Vasile Miriuță: “Dan Petrescu e de departe antrenorul român al anului, dar nu există niciun jucător care să merite titlul de fotbalistul anului”

Vasile Miriuță, director tehnic la Minau Baia Mare, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre antrenorul și jucătorul anului.

,,Chiar nu am un jucător român care să-l pot desemna fotbalistul anului. Dan Petrescu e de departe antrenorul român al anului, dar nu există niciun jucător care sa merite titlul de fotbalistul anului.

Nu mai este ca pe vremuri, când juca un an de zile în top, când dădea multe goluri, dar nu este important să fie atacant sau mijlocaș, poate să fie chiar și fundaș, dar nu pot să nominalizez un jucător care a făcut un an bun și asta e o problemă a fotbalului românesc”, a spus Vasile Miriuță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -