Valeriu Iftime face mișto pe seama lui Marius Croitoru: “Stă cu două telefoane la el, parcă e de la NASA, comunică cu vapoarele, cu rachetele spațiale”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 3 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre fostul antrenor al moldovenilor – Marius Croitoru.

„Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta ? Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon?

Facem atâta circ degeaba, Marius Croitoru e însă un tip superfain. El bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin. Nu știu exact cum este cu amenda aceasta. Voi face recurs, dar chiar nu înțeleg de unde și de ce am fost eu suspendat. Știu speța, am mai comentat-o, n-aș vrea să trec peste ea, lucrurile pe care ne depășesc buna conduită, e bine să le uităm, așa că a jigni un om, fie el și arbitru, nu este deloc în educația mea.

S-a întâmplat, mai fac și din acestea, dar important este să realizăm că și arbitrii greșesc foarte tare, iar atunci pe lângă situația concretă mai vorbim și pe lângă subiect. Dacă am sau nu voie să vorbesc, bănuiesc ca orice om din țara aceasta care nu este condamnat pentru vorbire, are voie să vorbească”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -