Valeriu Iftime, după ce a fost interzis din fotbal timp de 6 luni: “Trebuie să recunoaștem că și arbitrii greșesc”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 3 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF, publicată vineri, 29 iulie, a fost luată ca urmare a unei sesizări din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Valeriu Iftime a fost interzis timp de şase luni din fotbal și a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei.

“În temeiul art. 52.2.b şi 4 din RD al FRF, sancţionarea pârâtului Valeriu Iftime cu măsura interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal pentru 6 (şase) luni şi penalitate de 20.000 lei”, este decizia comisiei.

Patronul de la FC Botoșani a anunțat că va face recurs asupra deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF.

,,Nu știu exact cum este cu amenda aceasta. Voi face recurs, dar chiar nu înțeleg de unde și de ce am fost eu suspendat. Știu speța, am mai comentat-o, n-aș vrea să trec peste ea, lucrurile pe care ne depășesc buna conduită, e bine să le uităm, așa că a jigni un om, fie el și arbitru, nu este deloc în educația mea.

S-a întâmplat, mai fac și din acestea, dar important este să realizăm că și arbitrii greșesc foarte tare, iar atunci pe lângă situația concretă mai vorbim și pe lângă subiect. Dacă am sau nu voie să vorbesc, bănuiesc ca orice om din țara aceasta care nu este condamnat pentru vorbire, are voie să vorbească”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -