Valentin Dumitrache, tânărul talent al lui Gheorghe Hagi

Valentin Dumitrache născut în 2003 a început fotbalul în orașul său natal, Buzău, la echipa Liceului cu Program Sportiv.

La vârsta de 17 ani s-a transferat la academia celor de la Academică Clinceni, ca mai apoi după jumătate de an petrecută la juniori să facă pasul sub comanda lui Ilie Poenaru la echipa mare a celor de la Clinceni.

A debutat în Liga 1 pentru formația de lângă București în prima etapă a sezonului într-un meci cu Sepși Osk, în deplasare. După nu mai puțin de 32 de meciuri jucate în acel sezon, din cauza problemelor financiare Valentin a părăsit Academică pentru formația antrenată de Gică Hagi, Farul Constanța.

După câteva meciuri pentru echipa a doua, Vali a debutat în tricoul mare al Farului cu care a reușit să iasă Campion Național!

În primul meci din noul sezon, Supercupa României, Valentin a bifat 20 de minute împotriva celor de la Sepsi Osk, dar din păcate nu a putut schimba soarta partidei, iar constănțenii s-au văzut învinși cu 1-0.

Urmează pentru Farul un program infernal în care speram că Valentin Dumitrache va juca cât mai multe meciuri și își va ajuta echipa să își apere titlul de campioană și să ajungă în grupele unei competiții europene!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -