Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului. Italianul a semnat un contract valabil pe 2 ani

Rapid și-a anunțat noul antrenor, după plecarea lui Adrian Mutu. Cristiano Bergodi va ocupa funcția de principal pentru următoarele 2 sezoane.

În ultimele 2 sezoane, Cristiano Bergodi a antrenat-o pe Sepsi OSK Sf. Gheroghe, de care s-a despărțit la sfârșitul campionatului trecut, și cu care a cucerit 2 Cupe ale României și o Supercupă.

“Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a declarat Dan Șucu, potrivit unui comincat de presă al clubului.

Bergodi a mai antrenat Rapidul în 2 rânduri, în 2007 și 2015. Italianul va debuta pe banca giuleștenilor chiar împotriva fostei sale echipe, vineri, pe Stadionul Giulești.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -