Un membru de elită în DDB aruncă bomba: “Mircea Lucescu și fiul său Răzvan vor prelua Dinamo”

Gheorghe Nițu, un om de afaceri și membru de elită în programul DDB, apropiat al lui Mircea Lucescu, spune că antrenorul de la Dinamo Kiev este interesat să preia Dinamo după ce noul stadion va fi construit în Ștefan cel Mare.

„Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla.

Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a spus omul de afaceri pentru playsport.ro.

Recent, Mircea Lucescu a dezvăluit disponibilitatea de a prelua în viitor clubul din Ștefan cel Mare.

“Prezența lui Rednic acolo este pozitivă, din toate punctele de vedere. Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme!”, a spus Lucescu, potrivit gsp.ro.

Stadionul Dinamo va fi demolat în primăvara lui 2022, potrivit lui Răzvan Zăvăleanu, adiminstratorul judiciar al clubului. Potrivit Companiei Naționale de Investiții, construcția noului stadion va dura aproximativ 24 luni.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -