Problemele continuă pentru Dinamo. Insolvența nu e de ajutor, iar “câinii” s-au mai trezit cu o datorie de 1 milion de euro

Dinamo continuă să se afle într-o situație extrem de complicată din cauza datoriilor. Intrarea în insolvență nu rezolvă pe deplin problemele, iar clubul trebuie să plătească un milion de euro, o clauză pe care mijlocașul Ionuț Șerban o avea în contract.

Ionuț Șerban a petrecut 8 ani la Dinamo, iar în contract exista o clauză prin care clubul este obligat să-i achite lui Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, 1 milion de euro, indiferent de natura desfacerii contractului, transfer sau reziliere, scrie Gazeta Sporturilor.

Contarctul lui Ionuț Șerban a expirat pe 30 iunie, la 2 zile după decizia Tribunalului București de intrare în insolvență a clubului Dinamo, astfel că Șiman nu s-a înscris la masa credală și își așteaptă banii.

„Ce treabă avem noi cu masa credală? De ce trebuia să fim acolo? E vorba despre o datorie apărută după data de 28 iunie, când a intrat Dinamo în insolvență.

Cei de la Dinamo nu pot șterge datoria. Păi, ce, ei sunt în măsură să șteargă datorii? Ce sunt ei, instanță, să șteargă sau să nu șteargă? Nu șterge nimeni nimic. Pur și simplu, se poate să nu cazi de acord. Nu trebuie să fie așa cum spun eu sau așa cum spun ei. Deocamdată n-am făcut niciun demers. Vom discuta cu ei, la un moment dat, și vedem. Nu e grabă, Dinamo are alte priorități acum

În instanță se duc doar părțile care nu se înțeleg. O situație se poate rezolva prin mai multe feluri, nu doar prin instanță. Îmi doresc o înțelegere amiabilă cu cei de la Dinamo, pentru că sunt mai multe aspecte nerezolvate, dincolo de clauza respectivă, între noi și Dinamo”, a spus Șiman, pentru sursa citată.

Ionuț Șerban pretinde și el 20.000 de euro de la Dinamo, adică salariile neplătite din luna februarie și până la reziliere.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -