TURUL ROMÂNIEI | EDUARD GROSU ESTE FINALISTUL ETAPEI A 3-A. ESTE LIDER ȘI LA CLASAMENTUL GENERAL

În a treia etapă din Turul României, plutonul a pedalat 154 de km, între Târgu Mureș și Făgăraș, și a traversat peisajele oferite de Colinele Transilvaniei. Vremea a fost o provocare pentru cicliști și a încurcat planurile multora dintre ei. Întreaga etapă au existat numeroase încercări de evadare, însă plutonul a devenit repede compact.
Finalul de astăzi a fost marcat de victoria lui Eduard Grosu (Drone Hopper Androni). Tricoul galben a revenit pe umerii lui, alături de cel roșu și și-a consolidat poziția în clasamentul pentru cei mai buni români.
Iată tricourile distinctive îmbrăcate astăzi:
Tricoul galben: Eduard Grosu (Drone Hopper)
– Tricoul verde: Cormac McGeough (Wildlife Generation)
– Tricoul roșu: Eduard Grosu (Drone Hopper)
– Tricoul alb: Mika Heming (ATT Investments)
– Tricoul albastru: Eduard Grosu (Drone Hopper)
MÂINE SE VA DISPUTA ETAPA NR.4

Etapa regină datorită celebrei cățărări pe Transfăgărășan dar și lungimii ei: peste 200 km. Startul se va da din orașul Cristian, de unde este singurul român câștigător de etapă din 2021, Emil Dima. Pe acest traseu poți da lovitura de grație plutonului doar dacă ești și un foarte bun coborâtor. O cursă superbă cu o sosire într-un oraș istoric, o fostă capitală a Valahiei. Unde mai pui ca sportivii străini vor putea afla și legenda Meșterului Manole…

Traseu etapă

Cristian – Vulcan – Zărnești – Poiana Mărului – Șinca Nouă – Șercăița – Sebeș (Jud. Brașov) – Recea – Drăguș – Victoria – Arpașu de Sus – Cârțișoara – Transfăgărășan – Bâlea Lac – Albeștii de Argeș – Valea Uleiului – Curtea de Argeș, Curtea Domnească.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -