“Trofeul Țiriac-Năstase”, un nou turneu ATP Challenger 80, organizat de FRT la București în luna septembrie

Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Fundația Olimpică Română, anunță organizarea unui noi turneu de tenis din Calendarul ATP, programat să se desfășoare la București, în perioada 19-26 septembrie 2021: “Trofeul Țiriac-Năstase”, turneu ATP Challenger 80 dotat cu premii totale în valoare de 44.820 Euro.

Directorul de Turneu al ediției 2021 a “Trofeului Țiriac-Năstase” va fi domnul Dumitru Hărădău, unul dintre cei mai experimentați organizatori de turnee din România.

“Bucureștiul avea nevoie de un turneu de o asemenea anvergură, tenisul românesc avea nevoie de el și ne bucurăm că acest turneu va avea loc. Este un câștig pentru jucătorii români de tenis, pentru că mulți dintre ei vor avea șansa să joace la București, și mă aștept să avem parte și de spectatori în tribune. Va fi un eveniment foarte important în peisajul competițiilor sportive organizate în țara noastră” a declarat Dumitru Hărădău despre turneul ATP Challenger 80 ce va fi găzduit de Centrul Național de Tenis al Federației Române de Tenis, în asentiment și cu declarația domnului Răzvan ItuDirector General al Federației Române de Tenis„Așa cum am promis, noi, la Federația Română de Tenis, facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi jucătorilor români de tenis șansa de a se dezvolta, de a juca tenis de cel mai înalt nivel și de a acumula experiență și puncte în clasamente fără a fi nevoiți să părăsească țara. Acest nou turneu reprezintă o șansă în plus și pentru tinerii jucătorii români, pentru că el a fost gândit special pentru ei și pentru viitorul tenisului românesc”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -