Tiberiu Curt își dorește ca Farul să încheie Play-Off-ul pe locul 2 și să obțină calificarea în cupele europene: “Ar fi remarcabil pentru noi!”

Tiberiu Curt speră ca Farul să încheie Play-Off-ul din SuperLiga pe locul 2.

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, vicepreședintele campioanei României a făcut o scurtă analiză a luptei pentru primele locuri.

Curt este de părere că va fi aproape imposibil ca FCSB să mai piardă titlul în acest sezon, ținând cont că roș-albaștrii s-au distanțat la 13 puncte în vârful SuperLigii.

Oficialul constănțenilor spune că ar fi un lucru remarcabil ca Farul să încheie pe podium și să obțină calificarea în Conference League.

“Ne dorim, vă dați seama (n.r. – locul 2). Suntem acolo, suntem în primele 3-4 echipe, vedem ce se va întâmpla mai departe. E clar că FCSB s-a distanțat și cred că lupta se dă pentru locurile 2 și 3. Vom vedea ce se va întâmpla pe teren.

Dacă vă aduceți bine aminte, am prins Play-Off-ul cu emoții. S-a decis în ultima etapă și am spus că vom lupta în continuare. Suntem într-o formă bună, am arătat-o și la Craiova.

Să sperăm că vom prinde loc în cupele europene. Ar fi o performanță remarcabilă pentru noi, după câștigarea titlului anul trecut. Eu cred că avem șanse să intrăm în grupele Conference League cel puțin cu o echipă.”, a spus Tiberiu Curt, la Sport Total FM.

Tiberiu Curt a vorbit și despre tinerii jucători talentați pe care academia de la Constanța continuă să-i producă pe bandă rulantă, an de an:

“Noi promovăm jucători tineri în fiecare an. Cred că și în acest an avem cam la fel. Acum a ieșit la rampă Cojocaru, un jucător din academie, la fel cum anul trecut a ieșit Mazilu. Depinde de ei să arate ce pot.

Noi suntem foarte încrezători și știm ce valoare au. Ei apar ușor, ușor, Gică decide când să-i introducă și depinde foarte mult și de situația din momentul respectiv.”, a mai adăugat vicepreședintele Farului.

Ascultă aici interviul integral cu Tiberiu Curt:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -