Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul Rapidului! Anunțul clubului giuleștean

Rapid și Cristiano Bergodi și-au încheiat colaborarea. Clubul giuleștean a anunțat, în cursul zilei de marți, că italianul nu mai ocupă postul de antrenor principal.

Decizia a fost luată după ce Rapid a fost învinsă luni seară de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-1, și a ajuns la 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate în Play-Off-ul din SuperLiga.

Rapid a precizat că, în următoarea perioadă, interimatul băncii tehnice va fi asigurat de Bogdan Lobonț, împreună cu Adrian Iencsi și Ciprian Niță.

“FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi. 

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare! 

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță.”, a anunțat Rapid, în mediul online. 

Rapid a început Play-Off de pe locul secund, dar după primele 4 etape a ajuns pe penultima poziție.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -