Tavi Iepan a păstrat România în suflet: “Mă întorc să cânt cu drag!”. Trupa sa, Rezident EX, are concert sâmbătă, la București

Tavi Iepan se bucură din plin de cariera sa din muzică. Membrul fondator al trupei Cargo continuă să facă furori la chitară. În prezent, el cântă alături de trupa Rezident EX și se pregătește de un concert special la București, în care va fi lansată ediția pe vinil a albumului “Alpha”, creat în urmă cu 10 ani.

Tavi locuiește în Germania încă din perioada comunismului, dar a rămas cu România în suflet.

La concertul de sâmbătă, organizat la “The Pub – Universității”, vor fi prezenți mai mulți invitați de seamă precum Ovidiu Ioncu “Kempes”, fostul său coleg de la Cargo, și Mani Neumann, fost violonist la trupa Phoenix.

La emisiunea “Fluier final”, de la Sport Total FM, Tavi Iepan a vorbit despre viața sa din Germania și despre pasiunea lui pentru fotbal. El este fan Poli Timișoara, iar în Germania merge la meciurile celor de la Hamburg și St. Pauli.

“Sunt ok, sunt în Hamburg. (N.r. – Va fi prezent și Mani Neumann la concert?) Da, e adevărat. Avem mai mulți invitați care ne sunt dragi. Va fi o seară memorabilă. Pentru noi e o chestie emoțională. Se fac 10 ani de la primul album pe care l-am scos, “Alpha”. De aceea am scos acum și ediția pe vinil. Este o ediție de colecție, făcută la cea mai bună calitate. Sunt 200 de exemplare scoase și probabil că le vom da numai la concerte.

Am rămas cu o legătură foarte solidă față de România. Am plecat în perioada comunistă, dar am fost întotdeauna legat de România. Am păstrat legătura, am și membri din familie acolo. Am diferite proiecte și am venit să cânt cu mare drag când s-a ivit ocazia.

Nu am făcut concerte în Germania. La un moment dat cochetam cu ideea de a face un repertoriu în engleză. Dar și ceilalți colegi au tot felul de proiecte, cântă destul de des.”, a spus Tavi Iepan, la “Fluier final”.

Ascultă interviul integral cu Tavi Iepan:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -