Talpan: “Practic, e o minciună că Steaua nu are drept de promovare”

Florin Talpan, juristul clubului Steaua, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre promovarea CSA Steaua în Liga 1.

,,Practic, e o minciună că Steaua nu are drept de promovare. Doar regulamentul de licențiere nu permite clubului CSA Steaua să promoveze. Este un regulament discriminatoriu.

E o regulă care face rău fotbalului, elimină transparența din el, e o chestie urâtă! Nu vreau să mă laud, dar de 20 de ani stăpânesc fenomenul, Steaua nu trebuie să se asocieze cu nimeni. Nu avem de ce să o facem! Și dacă facem o asociere vom ajunge în situația conflictului cu FCSB.

FRF trebuie să modifice regulamentul de licențiere!” “Am făcut propuneri de modificare a Legii Sportului, dar dacă ne asociem cu altcineva, e o tâmpenie. Dacă eram comandantul clubului Steaua știam ce aveam de făcut! S-a tot profitat de munca mea în toți anii ăștia. Nu trebuie să încurajăm nedreptate. S-a ajuns aici din cauza unor oameni care nu au știut ce au făcut. Domnul Dîncu nu m-a întrebat nimic, nu este deloc normal cum a hotărât că trebuie o asociere.

Mi se pare că-și bat joc de munca mea de atâția ani. Când a fost aniversarea clubului Steaua, domnul Dîncu mi-a promis că mă va chema, dar sunt surprins că toți cei care vin la Mapn, nu vin să vorbească cu mine. Am deja 20 de ani de multă muncă și văd că se modifică regulamentele, ce vrea domnul DÎncu să facă? A plecat cu o tinichea de coadă din minister. Nu ajută clubul Steaua. A venit comisie de la minister și m-a verificat, mi s-a verificat toată activitatea și mi s-a reproșat că am făcut prea multe copii xerox. Am stat multe pe gânduri, muncesc de 20 de ani. Nu aveam toner în imprimantă, vă dați seama, Armata Română. Ei vor să câștig eu singur procesul, după ce generalii au dat Steaua pe mâna altora.

Talpan stăpânește fenomenul, dar nu îi convine să i se mai taie din salariu, mi s-a interzis să vorbesc cu presa, ei vor să le dau tot și să vorbească ei, nu pot să le dau munca mea lor”, a spus Florin Talpan la Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, dând click pe linkul de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -