Takayuki Seto, după victoria Japoniei cu Germania: “În Japonia nu ne dădea nimeni nicio șansă, dar acum toți sunt bucuroși”

Japonezul Takayuki Seto, care evoluează în prezent la Petrolul Ploiești, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre victoria țării sale natale împotriva Germaniei la Cupa Mondială din Qatar, scor 2-1.

Takayuki Seto spune că japonezii nu dădeau nicio șansă naționalei înainte de startul Mondialului, iar succesul a surprins pe toată lumea. Totodată, mijlocașul Petrolului a declarat că a fost în planurile selecționerului, însă nu a fost convocat.

“E o bucurie foarte mare pentru noi. Acum cel mai important e următorul joc, sper să câștigăm, nu contează scorul și sper să ieșim din grupe. Mai mulți jucători joacă în Europa, iar în Japonia se vorbea în general că este o grupă foarte dificilă, că nu avem nicio șansă cu Germania, dar acum toți sunt bucuroși că am câștigat.

Cred că Hajime Moriyasu are cel mai mare procentaj de victorii. Bineînțeles, este japonez și e mai ușor de comunicat, se înțelege cu jucătorii și se văd rezultatele. Băieții cred că vor mai mult de optimi de finală și noi ca suporteri visăm să ajungem mai departe.

Nu e cea mai mare victorie din istorie, am mai câștigat și cu Brazilia, dar este victorie mare.

Am fost pe listă, am fost contactat de federație, dar nu am fost convocat”, a declarat Takayuki Seto.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -