Surpriză de proporții. Eugen Trică s-a întors la FC U Craiova 1948, deși a zis că nu va mai antrena niciodată la echipa lui Mititelu

Conducerea FC U Craiova 1948 l-a demis pe Flavius Stoican, după doar o lună de activitate ca antrenor la echipă. Rămași fără tehnician, oltenii s-au orientat rapid și au bătut palma cu Eugen Trică, cel care a obținut promovarea în prima ligă.

”Da, e adevărat. Are meci cu Viitorul Târgu Jiu și după pleacă de la oamenii ăia”, a declarat Adrian Mititelu junior, potrivit AS.ro.

Eugen Trică a fost demis după promovarea din vară, în locul său fiind numit Nicolo Napoli. Trică spunea atunci că nu se mai întoarce niciodată la Craiova.

„Nici nu se pune problema! Eu, încă odată, mă declar fan al acestei echipe, dar cu siguranță nu voi mai antrena această echipă. Nu mă întorc de șapte ori, sper să nu-l deranjez pe Nicolo Napoli.

Voi susține această echipă minunată. Este clar și pentru mine, și pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili”, spunea atunci Eugen Trică, pentru DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -