Supertenisul e din nou la Superprono! Runde zilnice, premii în valoare de 350.000 de lei și șansa să câștigi o invitație dublă la Transylvania Open

Săptămâna nouă vine cu surprize pentru iubitorii tenisului! Cel mai tare turneu al verii pe iarbă va fi în focus la Superprono. Timp de o săptămână, rundele zilnice vor fi în lumina reflectoarelor. Cu premii totale în valoare de 350.000 și șansa de a câștiga invitații duble la Transylvania Open, Superprono va fi săptămâna viitoare despre Supertenis.

Ești pregătit?

Între 10 și 16 iulie, Supertenisul e la Superprono! Supermeciurile din tururi și partidele uluitoare din semifinale, plus finala WTA și ATP vor servi drept subiecte pentru cel mai tare concurs gratuit de pronosticuri.

Pentru 5 din 6 răspunsuri corecte, va fi un fond de premiere de 30.000 de lei per rundă sub formă de pariu gratuit. Jucătorii care vor bifa 6/6  vor împărți 20.000 de lei/rundă.

Și asta nu e tot! Dacă ai participat la 6 din cele 7 runde cu ocazia Superturneului pe iarbă și ai plasat un pariu cu o valoare minimă de 50 de lei, zilnic, cu 2 selecții dintre care cel puțin una pe Wimbledon, cotă minimă 1.40 pe fiecare, ai șansa să pui mâna pe una dintre cele 20 de invitații duble la Transylvania Open.

Mult noroc!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -