Adrian Bumbescu nu crede că FCSB va juca în Ghencea: “Este stadionul nostru, nu al FCSB!”

Adrian Bumbescu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea ca FCSB să dispute derby-ul cu Dinamo în Ghencea.

“Domnule, stadionul este pentru noi, pentru rugby-ul nostru și pentru echipele naționale. Asta hotărăște doar clubul împreună cu federația și este doar o problemă administrativă. Aici nu-mi pot da prea mult cu părerea pentru că este o chestie internă și este așa, cum să spun… Tot o dăm cu venirea lui Gigi Becali, atâta timp cât este în litigiu nu cred că se poate înțelege cu el.

Nu știu care va fi situația, pentru că se discută la nivel mare. Noi ne desfășurăm în continuarea activitatea și pe noi aceste probleme administrative ne interesează mai puțin. Noi suntem doar pe plan sportiv, știm doar că trebuie să jucăm și trebuie să fim pe loc promovabil, ce se va întâmpla mai departe vom vedea”, a spus Adrian Bumbescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -