Ștefan Odoroabă: “Nu era în obiectivul nostru să promovăm în Liga 2, dar am reușit!”

Antrenorul CSM Alexandria – Ștefan Odoroabă, a fost prezent în studioul Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 13 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre promovarea în Liga 2 a echipei fanion din Alexandria.

“La început nu am avut clar obictivul acesta de promovare. Ca să fim realiști, primul obiectiv a fost locul unu și patru, ca să intrăm în play-off, iar apoi am stabilit când ajungem acolo să facem și următorul obiectiv, să-l gândim sănătos cum s-ar spune.

Vă dați seama, că eu îmi doream să câștig toate jocurile, era greu să se întâmple chiar așa, dar vă dați seama că am plecat cu gândul să fac ceva măreț, dar am luat-o pas cu pas. Am câștigat cu majoritatea echipelor și ne-am trezit în play-off, undeva prin luna decembrie, când eram clar calificați în play-off și atunci am stabilit strategia cu conducerea clubului și ce avem de făcut. Cu ajutorul domnului primar am luat aprobarea să mergem cât putem de sus, dacă promovăm bine, dacă nu iarăși bine. După un parcurs care nici acela nu a fost un obiectiv punctual, ci a fost obiectivul nostru personal, al meu, al jucătorilor, al conducătorilor, cu cât ajungem mai sus e cu atât mai bine pentru imaginea noastră și pentru imaginea clubului.

Față de alte echipe la noi a fost și liniște, nu am avut probleme cu banii, nu am avut vreo secundă întârziere la salarii și la tot ce s-a promis și pentru mine lucrul acesta a contat pentru că am putut să trag de jucători. Am avut 5 înfrângeri în campionat, dar am avut liniște, nu s-a creat un scandal sau să fie vreo presiune exagerată, domnul președinte a venit și ne-a încurajat. Știți cum este, nu există vreo echipă care să nu piardă deloc. Asta m-a ajutat, pentru că am avut liniște, dar presiunea ne-am pus-o noi staff-ul cu jucătorii pentru că ne doream să câștigăm cât mai multe jocuri“, a spus Ștefan Odoroabă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -