Mihai Iosif, despre bugetul de transferuri de 4 mil. euro de la Rapid: “Mă simt mândru că am reușit lucruri extraordinare cu un buget aproape de 0”

Rapid se pregătește să sărbătorească centenarul, iar conducerea clubului este extrem de activă pe piața transferurilor, reușind deja 3 mutări: Omar El Sayw (300.000 de euro), Răzvan Oaidă (liber de contrcat) și Christopher Braun (150.000 de euro).

Dan Șucu a anunțat un buget de 3 milioane de euro pentru transferuri, care poate fi suplimentat până la 4 milioane de euro. Pe lista rapidiștilor se mai află Rareș Ilie, Deian Sorescu, Jefte Betancor, Denis Drăguș, Alexandru Cîmpanu sau Cătălin Cîrjan.

Întrebat despre campania de achiziții de la Rapid, Mihai Iosif, fostul antrenor al giuleștenilor care a reușit și promovarea în Liga 1, a declarat că se simte mândru că a reușit lucruri extraordinare cu un buget aproape 0.

“Sufletește sunt pregătit de centenar, mai mult n-am cu ce să mă pregătesc. Dacă voi merge, voi fi în tribună și atâta tot, pe scenă nu.

Mă simt mândru că am reușit lucruri extraordinare cu un buget aproape de 0. D-aia e bine să ai bugetul arpaope de 0, că nu te mai complici, nu te doare capul pe ce dai banii, cum îi dai… Eu cred că cu o strategie corectă și bine pusă la punct e un buget bun și se pot face lucruri extraordinare. Trebuie o strategie, nu sunt doar banii, poți să iei 2 jucători sau 20 de jucători. Depinde ce iei, pe ce posturi, discutat cu antrenorul și să se plieze pe dorințele antrenorului și ale clubului.

Au declarat ei că sezonul viitor că se vor bate la campionat. Da, categoric îi văd acolo. Cred că mai trebuie vreo 2 poziții aduse și trebuie văzut cu jucătorul U21, că e doar Pănoiu, adică un jucător care a jucat mai mult. Cu siguranță mai trebuie cel puțin un U21, am văzut Cîrjan, Rareș Ilie și Cîmpanu”, a declarat Mihai Iosif.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -