Revista 100% Sport a împlinit 11 ani de existență

În emisiunea Trafic Sport de luni, 12 iunie, realizatorul Răzvan Toma l-a avut invitat în studio pe finanțatorul revistei 100% Sport România, Cristian Manea. Motivul a fost dat de împlinirea a 11 ani de existență a amintitului proiect editorial devenit certitudine.

Astfel, pe parcursul emisiunii au mai fost invitați telefonic să depene amintiri din viața acestei publicații, încă din vremurile de început pe când se numea Ilfov Sport, și alți membri ai redacției. A început, logic, redactorul-șef, Narcis Drejan, unul dintre fondatori și totodată cel care a avut ideea ca publicația să fie un lunar glossy. Apoi, au urmat jurnaliștii Daniel Nazare, Marian Burlacu, graficianul Alex Florescu, editorialistul Alin Buzărin și nu în ultimul rând mezina redacției, Andreea Visu, care a ținut să precizeze că nu mai este chiar o puștoaică, argumentând că au trecut aproape 7 ani de când a debutat în paginile revistei. Ce a mai trecut timpul!

Cei care doresc să asculte emisiunea pot da click pe link-ul de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -