Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid și are planuri mari în Giulești: “Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul”

În prag de centenar, Rapid București anunță că Dan Șucu a devenit acționar majoritar, cu 70% din pachetul de acțiuni. Restul de 30% este deținut de Victor Angelescu.

După ce în urmă cu un an Dan Șucu achiziționase 50% din clubul giuleștean, omul de afaceri a mai cumpărat 20 de procente și devine astfel principalul acționar, anunțând planuri mari.

Începând cu sezonul Super Liga 2023-2024, și toți anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul.

“Ca acționari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar.
Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.
Înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile Clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult.
În acest fel, viteza cu care avansează Clubul va fi cea care primează.
În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le așteptăm sunt și vor fi la dispoziția Clubului.
La Rapid, orice promisiune este și va fi respectată, iar noi, ca acționari, suntem obligați să dăm un exemplu. Ne așteptăm ca toți colegii și partenerii noștri să aiba exact aceeași dedicare în respectarea promisiunilor lor”, a declarat Șucu, potrivit unui comunicat de presă.
În plus, acționarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -