Sport Total FM ți-a pregătit biletul de weekend la Cupa Mondială. Hai și tu în SuperSocial!

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi!

Azi debutează fazele eliminatorii de la Cupa Mondială din Qatar, iar echipa Sport Total FM propune un bilet pentru primele 4 optimi de finală, care se vor disputa în acest weekend.

Am mizat pe un rezultat de egalitate în meciul Olanda – SUA (cotă 3.30), pe o victorie a Angliei în fața Senegalului (cotă 1.53) și pe goluri, astfel: Polonia marchează în meciul cu Franța (cotă 2.20), iar Australia marchează cu Argentina (cotă 2.50).

Cota totală a biletului este de 27.77.

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -