Marius Florea Vizante: “Sunt ferm convins că România făcea față cu Qatar. De aici încolo, mingea e rotundă, dar avem o națională foarte slabă”

Marius Florea Vizante a fost invitatul zilei la Sport Total FM, unde a vorbit despre Cupa Mondială și despre cum vede naționala României, în calitate de suporter.

Actorul spune că România ar fi avut o șansă cu Qatar, nivelul “tricolorilor” fiind extrem de slab, iar referitor la grupa de calificare pentru EURO 2024, Kosovo ar fi un adversar de temut.

“Eu chiar cred că o să mai crească competiția, mai ales că vin meciurile eliminatorii, disperarea pentru rezultat va fi mai mare. Că în fond, pe noi aste ne interesează, să avem spectacol. Să nu uităm de unde am plecat, să dăm spectacol la oameni.

Mai e un aspect, s-ar putea să-mi sară lumea în cap, dar nu l-am văzut pe nicăieri. Pentru mine e extrem de mirabil, într-un fotbal care este într-o proporție majoritară creștin, acceptă chiar fix în perioada sfintelor sărbători de Crăciun să facă Cupa Mondială într-o țară arabă. E un subiect delicat, în mod tradițional, de când s-a inventat competiția, s-a jucat vara și acum fix când se face iarna se face în țară arabă. E în postul Crăciunului. În sfârșit, poate sunt eu mai catolic decât Papa, mi se pare că se calcă pe picioare sărbătorile.

Sunt ferm convins că făceam față cu Qatar și de aici încolo, cum să zic, mingea e rotundă. Nu știu ce să zic, avem o națională foarte slabă, îmi pare rău, cu toată dragostea, dar nivelul nostru e cel mai slab. Dacă cel mai bun jucător al nostru joacă în campionatul chinez și nici acolo nu e chiar erou… N-ai cum să ridici pretenții. Mă uitam la grupa cu Kosovo, dacă vedem la ce echipe joacă kosovarii, începi să tremuri că n-avem nici cu ei șanse. Trebuie să acceptăm că suntem într-un moment foarte slab”, a declarat Marius Florea Vizante.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -