Sorin Cârțu, atac direct la Mirel Rădoi: “Nu ți-e rușine? Nu vreau să mai aud numele lui! Îl sfătuiesc să nu îmi mai pronunțe numele și să uite că am fost în existența lui”

Sorin Cârțu, președintele CSU Craiova, l-a atacat dur pe Mirel Rădoi, după ce acesta și-a dat demisia din funcția de antrenor, imediat după înfrângerea cu FC Argeș din Cupa României, scor 2-1.

Rădoi l-a criticat de asemenea pe Cârțu în momentul în care a anunțat că pleacă din Bănie, spunând că nu va accepta niciodată ca președintele clubului să-i spună ce să facă la antrenamente sau la meciuri.

Mesajul președintelui Sorin Cârțu, la aflarea veștii că Rădoi și-a dat demisia, potrivit Prima Sport.

„Nu îți e rușine? Nu îți dai seama ce vorbești? El tot spune că are bani, că pleacă… Bă, dar ce tot ne ameninți că pleci? Ce tot spui că ai bani? Ce, noi nu avem? De asta te-am adus la echipa asta. Ți-am dat cât ai cerut, 15.000 de euro, ca Pițurcă și Reghecampf, antrenori cu experiență. Ți-am dat cât ai vrut. Ia-ne banii, mă! Ia-ne banii! Nu ne arăta ce bani ai tu.

Ai bani din antrenorat? Ai bani din ce ai jucat, din afaceri… Bravo. Dar nu ai bani din antrenorat. Noi te-am angajat ca antrenor, nu să ne explici ce bani ai tu. Niște prosteli…

Eu nu știu dacă am văzut 3 sau 4 antrenamente ale lui Rădoi. Nu am fost nici la Reghecampf, nici la Bergodi. Am evitat pentru a nu crede că fac spionaj. Nu am discutat cu Rădoi despre antrenamente… Niște prosteli.

Nu vreau să mai aud numele lui! Nu vreau să mai pronunț numele lui! E ultima dată. Îl sfătuiesc să nu îmi mai pronunțe numele și să uite că am fost în existența lui.

Ai ratat obiectivul din Cupă, ai ratat obiectivul de a nu pierde cu FCU Craiova. Nu te supăra. Am acceptat înfrângerea, dar nu putem fi de acord. Atât am de spus”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -