Sorana Cîrstea: ”Este un haos general în calendarul WTA. Sunt destul de obosită”

Sorana Cîrstea a fost eliminată de către Petra Kvitova în semifinale la Miami, scor 5-7, 4-6, a spus și ce planuri are de acum înainte.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Sorana Cîrstea nu a vorbit deschis despre ce obiective și-a propus de acum înainte în carieră, dar a spus de ce s-a retras de la Charleston și care va fi următorul turneu la care va participa.

”Da, m-am retras de la Charleston. În momentul de față este un haos general în calendarul WTA.

Eram înscrisă la turneul de la Istanbul, care s-a anulat acum foarte puțin timp. Și atunci, pentru că nu știam ce rezultate voi avea aici (n.r. la Miami) – noi trebuie să ne înscriem la turnee cu cinci-șase săptămâni înainte -, m-am înscris la acel turneu de la Charleston, dar acum nu mai avea niciun sens să merg acolo”, a spus Sorana Cîrstea.

Sportiva noastră, care de luni va ocupa locul 41 în ierarhia WTA, a spus care va fi primul turneu pe zgură la care va lua parte în acest an.

”Sunt destul de obosită, am nevoie să mă odihnesc, să mă recuperez, să merg acasă, și apoi să mă pregătesc pentru zgură. Iar următorul meu turneu va fi Madrid, pentru că nu mai este nimic până atunci”, a mai spus Sorana Cîrstea, pentru Digi Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -