Simona Halep pierde la revenirea în circuit, după un meci maraton contra lui Danielle Collins

Simona Halep a revenit în circuit, la mai bine de 3 luni de la accidentare, dar a fost învinsă de Danielle Collins (28 WTA), scor 2-6, 6-4, 6-4, într-un meci maraton, ce a durat aproape 3 ore, la Montreal. 

Danielle Collins își continuă forma excepțională și bifează o nouă victorie importantă. Americanca are o serie de 12 meciuri câștigate consecutiv în circuitul WTA.

Partida a fost una echilibrată și de mare luptă, fiecare jucătoare reușind să obțină 7 breakuri din 22 de șanse. Collins a stat mai bine la capitolul lovituri câștigătoare, 38 la 31, iar diferența s-a făcut în decisiv, când în ultimul game al partidei, Simona Halep a cedat break-ul.

„Sunt foarte pozitivă în legătură cu modul în care am jucat astăzi. Un pic neaşteptat, pentru că după trei luni în care nu poţi juca mult tenis, vii şi joci trei ore la un nivel foarte înalt cu cineva care câştigă în ultima vreme meciuri şi turnee. Aşa că sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat”, a declarat Halep, numărul 13 WTA.

Pentru prezenţa în primul tur al turneului de la Montreal, Simona Halep va fi recompensată cu 10.750 USD şi 1 punct WTA.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -