Probleme la PSG după venirea lui Messi. Clubul parizian trebuie să vândă jucători de 180 mil. euro, pentru a respecta fair-play-ul financiar

PSG are primele probleme după ce Lionel Messi a semnat un contract de 2 ani. Clubul parizian e obligat să respecte fair-play-ul financiar, iar pentru asta e nevoit să vândă jucători de 180 de milioane de euro.

Presa franceză anunță că Direcția Națională pentru Controlul Gestiunii și PSG colaborează în această perioadă. Suma pe care clubul trebuie să o obțină din transferuri este uriașă, iar parizienii trebuie să găsească o soluție rapidă.

Zvonurile privind transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid nu sunt noi. O eventuală mutare ar rezolva o bună parte a problemei, însă președintele Nasser Al-Khelaifi a reiterat faptul atacantul francez este jucătorul PSG-ului, transferul fiind puțin probabil în perioada imediat următoare.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappe. Este jucătorul lui PSG, am spus-o public. Este competitiv, are o mentalitate de învingător”, a afirmat Nasser Al-Khelaifi, la prezentarea oficială a lui Messi.

Până acum, PSG l-a vândut doar pe Mitchel Bakker la Bayer Leverkusen pentru 7 milioane milioane de euro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -