Erik Lincar:,,Este un debut mulțumitor, în fiecare joc ne-am creat situații foarte bune de a marca”

Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii Trafic Sport din 10 august, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Răzvan Toma, despre debutul spectaculos al Universității Cluj, în eșalonul ligii secunde.

,,Este un debut mulțumitor, este important că în fiecare joc ne-am creat situații de a marca foarte bune. Sunt mulțumit pentru evoluția echipei, este adevărat că am așteptări mai mari de la unii dintre ei, dar sper ca etapele următoare să ajugă la o formă mult mai bună.

Mizez pe aportul fiecărui jucător, avem un lot foarte numeros pentru că ne-am și vaccinat, și începem să ne revenim. Suntem 25 de jucători cu 3 portari în lot, un lot normal, care era și înainte de pandemie, de aceea eu sper ca fiecare jucător ce primește șansa, să profite și să joace cât mai multe minute în tricoul lui U Cluj”, a spus Erik Lincar, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -