Silviu Lung Jr.: “Vreau să apăr pâna la 40 de ani. Sunt în discuții și cu echipe din Superligă”

Silviu Lung Jr. spune că nu se gândește să renunțe la cariera de jucător și țintește să apere până la vârsta de 40 de ani.

Portarul român în vârstă de 34 de ani este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed. Silviu Lung Jr. a declarat, în direct la Sport Total FM, că și-ar mai fi dorit să continue încă un an în Arabia Saudită, dar că acum este în discuții cu echipe din Superligă.

“Vreau să apăr pâna la 40 de ani, cam așa. E păcat, pentru că mă simt foarte bine, îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă antrenez cu tata cam de o lună de zile în fiecare zi și încă îmi place foarte mult. Nu se pune problema să mă las și la ce am văzut, la ritmul pe care l-am văzut la Liga 1, vreau să mă duc până pe la 40 de ani. Mie mi-ar fi plăcut să mai rămân un an în Arabia Saudită. Viața îmi plăcuse foarte mult, era liniștită, absolut niciun stres, totul pus la punct, nimic care să te perturbe. Din păcate au plecat antrenorul și președintele care m-au adus. Știți cum e, când pleacă și antrenorul și președintele, începe o nouă eră la clubul respectiv. Acum sunt alegeri, încă n-au președinte, cred că e singura echipă din Arabia care n-a făcut niciun transfer. Au doar jucători locali, au ceva probleme, dar mi-ar fi plăcut să rămân.

Au un program, statul forțează, fiecare echipă trebuie să aducă un nume mare. Sunt ceva probleme la Al-Raed, de organizare, dar sper să și le rezolve, pentru că a fost un club foarte corect, cel puțin din punct de vedere financiar. Nu au întârziat deloc salariile, nu am ce să reproșez acestui club.

Sunt în discuții și cu echipe din Superligă, dar până la urmă să vedem, momentan sunt liber de contract, ca să merg undeva trebuie să cunosc bine oamenii cu care o să lucrez, să am acea liniște. Depinde de mai multe motive decizia pe care o voi lua. Aș merge și la americani, de ce nu, chiar vorbeam cu soția că voiam să vizităm SUA, poate îmbinăm utilul cu plăcutul”, a declarat Silviu Lung Jr.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -