Sezon complet ratat pentru Univ. Craiova? Sorin Cârțu: “Să vedem ce se întâmplă, dar la ora asta, da, așa arată!”

Universitatea Craiova a ratat câștigarea Cupei și a Superligii și se află în fața unui nou sezon slab. Oltenii mai speră doar la locul 3, care le-ar asigura prezența la barajul pentru participarea în Conference League.

Sorin Cârțu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația de la club și recunoaște că la ora aceasta, sezonul este unul ratat, însă speră la 2 rezultate bune în ultimele 2 etape, pentru a ocupa locul 3.

“Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, am fost antrenor la Argeș, aș vrea ca Argeșul să rămână în prima ligă, să câștige barajul, deși anul ăsta ne-au făcut supărări mari. Dar n-a fost vina lor, e vina noastră, și sunt situații la tot ce ni s-a întâmplat campionatul ăsta. Sunt echipe care se duc cu punctele noastre în divizia B, cum ar fi Argeșul cu obiectivul nostru de cupă. Ne-au blocat pe noi, după au ieșit din Cupă, speranțele lor să câștige Cupa erau mai mici decât erau la noi.

Să vedem, nu știu deocamdată. Dar la ora asta, așa arată. Să vedem ce se mai întâmplă luni și, în funcție de ce se întâmplă luni, ce se mai întâmplă și duminica viitoare. Dacă este așa cum ne dorim noi, cu victorii, pe urmă barajul, lucru care v-am spus, la ceea ce am jucat și tot ceea ce am arătat în play-off-ul ăsta, nu aveam voie să stăm acum cu inima în gât, cu regrete, cu analiză negativă.

Au fost 4 jocuri, cele cu FCSB și CFR Cluj, in care trebuia sa avem minim 8 puncte, dacă nu mai mult, nu se supăra nimeni, am condus partidele respective, le-am avut sub control, am luat 3 puncte din 4 meciuri. Gândiți-vă unde eram cu 5 puncte în plus. Sunt regrete și din păcate le avem mereu, și anul trecut, parcă suntem blestemați”, a declarat Sorin Cârțu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -