Farul Constanța e campioana României! Echipa lui Gică Hagi se impune spectaculos în fața FCSB-ului, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2

Farul Constanța e campioana României în sezonul 2022-2023, după ce a câștigat un meci crucial cu FCSB, principala contra-candidată la titlu. Echipa lui Gică Hagi a câștigat cu 3-2, după ce în minutul 18 era condusă cu 2-0, și s-a distanțat la 4 puncte de locul 2, cu doar o singură etapă rămasă de jucat.

FCSB a început în forță și a deschis scorul în minutul 8 prin Șut, iar Compagno a dublat avantajul 9 minute mai târziu.

Farul a atacat în valuri și a redus din diferență prin Mateus, după o gafă a lui Târnovanu. În repriza a doua, apărarea FCSB-ului a fost de nerecunoscut, iar constănțenii au întors rezultatul prin golurile lui Băluță și Munteanu.

Farul Constanța a dominat actuala ediție de campionat, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate, ocupând constant prima poziție în clasament.

Este primul titlu pentru Farul și al doilea pentru Gică Hagi, după titlul de campioană câștigat în 2017, înainte ca Viitorul să fuzioneze cu Farul Constanța.

Campioana României va juca în preliminariile Champions League în sezonul viitor.

 

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -