Sever Dron, după expulzarea lui Djokovic: “Cred că și jucătorii sunt bucuroși că s-a terminat treaba asta cu Djokovic”

Sever Dron, fostul jucător de Cupa Davis al României și în prezent antrenor de tenis în Franța, a comentat situația în care se află Djokovic, care a fost expulzat de autoriățile australiene pentru că nu este vaccinat.

Sever Dron spune că acest caz este unul complicat, cu multe nuanțe, și crede că lumea ar trebui să se concentreze pe tenis, pentru că întreg scandalul din ultimele zile nu a făcut bine sportului și mai ales jucătorilor care se pregăteau de Australian Open.

“Din păcate, Djokovic și-a pus presiune aproape singur pe el. Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar presiunea a fost prea mare și până la urmă s-a pus presiune și pe Australian Open și pe ceilalți jucători. Cred că și ei sunt bucuroși că s-a terminat treaba ca să poată să se gândească cum o să joace mai departe.

Nu vreau să intru în această polemică, pentru că orice aș spune eu, dacă avem părerea noastră, nu înseamnă că avem dreptate tot timpul. Fiecare țară are regulile ei și trebuie respectate. Din istoria mea, care e micuță, nu ca a lui Țiriac și Năstase, am fost trimis în India și de acolo ne-au spus să ne vaccinăm, că altfel nu se poate. Deja din România am început să luăm pastile și să ne vaccinăm. În India au fost 2 danezi, 2 frați, unul a spus că nu are nicio treabă, dar după două săptămâni a luat paludism și nu mai știa nici cum îl cheamă.

E greu de spus ceva definitiv. Sunt niște reguli… Eu am fost în Columbia și când m-am dus să schimb niște bani la bancă, primul lucru a fost să-mi ia amprenta. Asta e regula lor, nu poți să nu respecți. Aici ce s-a întâmplat cu Djokovic, că a avut scutire medicală, nu știu exact, că-s toate foarte întortocheate”, a spus Sever Dron, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -