Reacția lui Djokovic, după ce instanța a decis anularea vizei: “Sunt extrem de dezamăgit de hotărârea luată azi”

Novak Djokovic a oferit un scurt comunicat de presă, după decizia instanței de a-i anula din noua viza de intrare în Australia.

Sârbuul spune că este dezamăgit de hotărârea judecătorilor, dar că o respectă. Totodată, Djokovic declară că pentru el va urma o perioadă de pauză, înainte de a mai comenta subiectul, și urează succes tuturor participanților la Australian Open 2022.

„Aș vrea să fac o scurtă declarație ca să adresez concluziile de după audierea de azi. Îmi voi lua acum timp pentru a mă odihni și a mă recupera, înainte de a face alte comentarii pe această temă. Sunt extrem de dezamăgit de hotărârea luată azi, de a-mi respinge apelul de evaluare judiciară a deciziei de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că nu mai pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open. Respect hotărârea curții și voi coopera cu autoritățile în ce privește plecarea mea din Australia.

Sunt stânjenit cu atenția care a fost pusă pe mine în ultimele săptămâni și sper ca acum ne putem cu toții concentra pe sportul și pe turneul pe care le iubesc. Aș vrea să le urez tuturor jucătorilor, oficialilor turneului, staff-ului, voluntarilor și fanilor toate cele bune. Nu în cele din urmă, aș vrea să mulțumesc familiei, prietenilor, echipei mele, fanilor și sârbilor mei pentru susținerea continuă. Mi-ați dat cu toții putere”, a declarat Djokovic.

Novak Djokovic nu a avut câștig de cauză în instanță, în încercarea de a întoarce decizia ministrului Imigrării din Australia, care i-a anulat viza pentru a doua oară, și a pierdut apelul pe care avocații lui îl înaintaseră. Sârbul a primit și o interdicție de 3 ani în Australia, iar acum trebuie să părăsească țara imediat.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -