Sepsi și-a luat avânt după victoria cu Rapid. Bergodi vrea să bată Farul, dar și FCSB: “Nu trebuie să pierdem aceste meciuri”

Cristiano Bergodi, antrenorul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 11 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre victoria în fața Rapidului.

“Poate că declarațiile altor oameni de fotbal care spuneau că Sepsi nu are nicio șansă în fața celor de la Rapid au motivat băieții și au jucat foarte bine. S-a văzut foarte bine că am controlat jocul până la sfârșitul jocului și asta a fost un început bun pentru play-off.

Oricum nu suntem o echipă care vrem să ne plimbăm, este vorba de o echipă care vrea să joace bine și care să câștige puncte, atât cu Farul, cât și cu FCSB nu trebuie să pierdem aceste două meciuri. Farul și FCSB au suferit o bună perioadă a campionatului, după au câștigat, dar se poate vorbi de o prestație bună a băieților mei. În ultimele patrru sau cinci meciuri am arătat că suntem o echipă bună“, a spus Cristiano Bergodi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -