Gică Hagi a acceptat să antreneze naționala României. Foști mari fotbaliști ai României se vor duela cu selecţionată FIFPro Europe

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) organizează la data de 4 mai (ora 18:00), pe Stadionul Arcul de Triumf din capitală, un meci caritabil în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu, între o selecţionată alcătuită din foşti mari fotbalişti români şi o selecţionată FIFPro Europe.

Printre fotbaliştii români care vor juca se numără Bogdan Lobonţ, Răzvan Raţ, Dorin Goian, Lucian Sânmărtean, Daniel Niculae, Nicolae Dică sau Ionel Dănciulescu, iar în selecţionata internaţională vor evolua foşti mari jucători precum Vladimir Smicer, Robert Pires, Georgios Karagounis, precum şi actualul antrenor al echipei FCSB, Elias Charalambous.

 

“Hagi a acceptat să antreneze naționala României, iar cea a FIFPro va fi antrenată de cipriotul Spyros Neofitidis. Astăzi ne-a confirmat Hagi că va fi antrenorul selecționatei României și va fi alături de proiectul pe care l-am inițiat.

Ne bucură foarte mult pentru că încă odată dă dovadă că este foarte aproape de Mihai Neșu, chiar după ce a fost la Oradea la Gala Uniți pentru Mihai Neșu, acum patru ani, dar uite că se implică din nou și vine alături de noi pentru a ajuta Fundația Mihai Neșu să definitizeze un proiect foarte ambițios și cred că unic în România, finalizarea unei clinici pentru persoane cu dizabilități Oradea.

Pe lângă fotbaliștii enumerați vor mai veni și alți fotbaliști care nu or să joace, dar vor fi prezenți în tribună“, a spus Emilian Hulubei la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -