Sepsi a câștigat Cupa României, după finala cu „U” Cluj. Covăsnenii s-au impus la loviturile de departajare

Sepsi a câștigat Cupa României la fotbal, după ce a trecut în finală, de Universitatea Cluj, la loviturile de departajare. Meciul s-a disputat miercuri seară, la Sibiu, iar după 120 de minute de joc scorul a fost 0-0.

Prima ocazie a partidei le-au aparținut covăsnenilor, în minutul 6, prin Matei. Jucătorii antrenați de Sabău au replicat în minutul 25. Thiam a șutat puternic, din colțul careului, dar portarul covăsnenilor a respins în bară.

U Cluj a continuat să atace, iar în minutul 29 Thiam a trimis puțin pe lângă poartă. Nistor a nimerit bara în minutul 33.

Sepsi a început tare repriza secundă, iar în minutul 48 Dumitrescu a centrat iar  balonul a aterizat pe plasa porții clujenilor. Niciuna dintre cele două echipe nu a marcat în timpul regulamentar de joc, astfel că partida a intrat în prelungiri. U Cluj și Sepsi nu au înscris nici în cele două reprize adiționale, a câte 15 minute fiecare, astfel că învingătoarea a fost decisă în urma loviturilor de departajare. Datorită câștigării Cupei României, Sepsi va participa în preliminariile Conference League.

La loviturile de la 11 metri au înscris Roland Varga, Tudorie, Ion Gheorghe, M. Ştefănescu şi Mark Tamas (Sepsi), respectiv Chipciu, Bic, Tescan şi Nistor (U Cluj). Au ratat jucătorii Jonathan Rodriguez şi Aganovic de la Sepsi, iar de la înviși au ratat Ely Fernandes, Jose Gomes şi Martic, conform puterea.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -