Se cunosc echipele calificate în Final 8 masculin de la primăvară!

După cinci zile pline pentru iubitorii baschetului, s-au decis formațiile cele opt formații care vor lupta pentru cucerirea Cupei României în perioada 6-9 martie 2021. Alături de favorite merge mai departe și echipa Clubului Sportiv Orășenesc Voluntari, care a avut evoluții meritorii.

Grupa A, desfășurată la Arena de baschet din București, a fost câștigată de UBT Cluj-Napoca, neînvinsă, secondată de BCM Universitatea Pitești, două victorii, o înfrângere și de CSA Steaua, ultima reușind calificarea la coșaveraj, devansând pe Dinamo Știința. Gazdele de la CSU Sibiu au ocupat doar locul secund în grupa B, cedând prima poziție teamului CSO Voluntari, care a pierdut un singur meci, 85-87 cu SCM Timișoara, bănățenii calificându-se de pe poziția a treia. Din singura grupă cu cinci echipe, C, de la Oradea, au obținut promovarea SCM Universitatea Craiova, cu victorii pe linie și teamul bihorean, cu trei succese.

În weekendul trecut au avut loc și două partide ale naționalei feminine contând pentru grupa D a preliminariilor EuroBasket Women 2021, disputate în capitala Letoniei, Riga, încheiate, din păcate, cu înfrângeri, 68-90 (31-51) cu Italia și 74-91 (44-37 cu Danemarca.

De luni, revine în pregătiri reprezentativa masculină, care va juca la finele lui noiembrie, la Valencia, două meciuri din preliminariile EuroBasket 2022 cu Polonia și Spania.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -