România face furori la Campionatul Mondial de padbol! “Tricolorii” au învins Uruguay și Austria: “Ne bucurăm de rezultate!”

Naționala de padbol a României participă la Campionatul Mondial, găzduit de Brazilia, la Santos, în perioada 8-12 noiembrie.

“Tricolorii” au început excelent turneul din America de Sud, reușind să învingă în primul meci Uruguay, una dintre favoritele turneului. România s-a impus în fața sud-americanilor cu 7-6, 6-2.

În a doua partidă din grupă, naționala noastră a răpus fără emoții Austria, cu scorul de 6-0, 6-1.

România face parte din grupa C, alături de Uruguay, Austria, Italia, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit.

Elisabeta Gherghișan, președintele Federației Române de padbol, și Victoraș Popescu, unul dintre jucătorii care visează să ducă România spre marele trofeu din Brazilia, au vorbit la emisiunea “Fluier final”, de la Sport Total FM, despre începutul fulminant de turneu.

“Ne bucurăm de rezultate. Echipa Uruguayului este una dintre cele mai bune din lume. Am avut emoții. Cei din Uruguay au fost anul acesta campionii Cupei Americii și îi cunoaștem de la Mondialul din 2016.”, a spus Elisabeta Gherghișan, la “Fluier Final”.

“A fost un meci dificil cu o echipă foarte bună (n.r. – Uruguay), ambii jucători având experiență în acest sport. Joacă de mult timp împreună, au câștigat multe trofee, anul acesta au câștigat Cupa Americii. A fost dificil să îi blocăm, dar am reușit în cele din urmă să-i acaparăm.

Nu știu să vă spun la ce nivel suntem. Am așteptat acest turneu și să sperăm că la finalul lui ne vom da seama unde ne aflăm și cât mai avem de muncit. Sunt echipe puternice, sunt și echipe care sunt la început.”, a declarat și Victoraș Popescu.

Lotul României de la Campionatul Mondial din Brazilia este alcătuit din Olivian Surugiu (fost jucător de fotbal, printre altele la Universitatea Craiova), Victoraş Popescu, Rafael Vasile și Mihai Ţiplic.

Ascultă interviul integral cu Elisabeta Gherghișan și Victoraș Popescu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -