David Kertesz trage semnalul de alarmă înainte de Sepsi – Rapid: “E un meci capital!”. Ce a spus despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la echipă

David Kertesz a vorbit, la emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM, despre perioada dificilă pe care o traversează Sepsi Sf. Gheorghe. 

Vicepreședintele covăsnenilor a recunoscut că nu înțelege ce anume a provocat această decădere a echipei.

Sepsi a pierdut 6 meciuri în actualul sezon din SuperLiga și a coborât până pe locul 8. În plus, trupa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost învinsă de divizionara secundă Corvinul și a ieșit din cursa pentru calificarea din grupele Cupei României.

David Kertesz spune că meciul cu Rapid, de vineri seară, va fi decisiv pentru viitorul lui Ciobotariu la cârma echipei. Doar o victorie contra giuleștenilor, în etapa a 16-a de campionat, îl mai salvează pe antrenor.

“Eu vă spun că e momentul adevărului, e un meci capital mai mult pentru echipă. Suntem pe un drum foarte descendent, încă mai căutăm cauza. Vorbind de domnul antrenor, ce să zic, dânsul trebuie să își facă treaba, vedem ce se va întâmpla. Domnul Dioszegi și noi, toată conducerea, ne dorim cele 3 puncte astăzi. Nu știm încă ce facem, va trebui să decidem zilele următoare.

Ce se întâmplă acum nu în regulă. Așa ceva n-am pățit în cei 12 ani de când activăm în fotbalul românesc. Doar în primul nostru sezon din prima ligă am mai avut niște probleme mari, dar atunci eram foarte tineri, eram foarte ‘copii’ în prima ligă. Am mai făcut 7-8 egaluri la rând, dar să pierdem atâtea meciuri și să nu jucăm aproape deloc, așa ceva nu s-a mai întâmplat.

Suntem supărați pe situație, suntem supărați și pe jucători. Jucătorii au toate condițiile. Conducerea a avut o discuție cu staff-ul tehnic, apoi cu jucătorii. Aceleași condiții erau și în august.”, a spus David Kertesz, la “Execuții matinale”.

Ascultă interviul integral cu David Kertesz:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -