România a învins Japonia la Campionatul Mondial! Eliza Buceschi, prestație excelentă cu 12 goluri marcate

România a învins Japonia la Campionatul Mondial de handbal feminin, scor 32-28.

“Tricolorele” păstrează șanse teoretice și, în același timp, minime să obțină calificarea în sferturile de finală. Calificare care ar fi echivalentă cu “biletele” la Jocurile Olimpice din 2024.

Româncele le conduceau pe nipone cu 17-14 la pauză, la finalul unei prime reprize în care Lorena Ostase și Bianca Bazaliu s-au remarcat cu două goluri superbe, de la mare distanță.

La rândul său, portărița Diana Ciucă a avut o intervenție fabuloasă cu care le-a dat și mai mare încredere coechipierelor.

Eliza Buceschi a fost însă omul meciului pentru naționala noastră. Jucătoarea de la Rapid a marcat 12 goluri și a condus România către o victorie mai mult de palmares împotriva Japoniei. Asta pentru că misiunea “tricolorelor” lui Florentin Pera se anunță, în continuare, extrem de grea în contextul calificării în sferturi.

România are nevoie de un scenariu SF. Jucătoarele noastre sunt obligate să câștige și ultimul meci, cu Polonia, iar Danemarca să piardă contra Poloniei și Germaniei. Lucru greu de crezut, ținând cont de forța danezelor.

România se află pe locul 3 în grupa principală 3, cu 4 puncte, la egalitate cu Danemarca și la două lungimi în spatele liderului Germania, ambele cu un meci mai puțin disputat. Doar primele două formații se califică în sferturi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -