România a fost învinsă de Columbia, scor 3-2. Naționala s-a “trezit” în ultimele 10 minute și a înscris două goluri

România a pierdut al doilea amical al anului, contra Columbiei, scor 3-2, într-un meci ce a avut loc pe Estadio Metropolitano, la Madrid.

Columbia a dominat copios partida timp de 80 de minute și a condus cu 3-0, prin golurile lui Jhon Cordoba (‘6), Jhon Arias (’36) și Yaser Asprilla (’79).

Edi Iordănescu a făcut mai multe schimbări de-a lungul partidei, iar doi jucători proaspăt introduși au punctat pe tabelă: Ianis Hagi (’84) și Florin Tănase (’90+3).

Columbia a ajuns, după victoria cu România, la 21 de meciuri consecutive fără înfrângere. Ultimul meci pierdut a fost pe 2 februarie 2022, contra Argentinei. România, în schimb, avea 12 partide fără înfrângere, cu 7 victorii și 5 egaluri. Ultima înfrângere a fost pe 17 noiembrie 2022, 1-2 cu Slovenia, într-un meci amical.

România și-a aflat ultimele adversare din grupele de la EURO și Nations League

În urma ultimelor meciuri de baraj, România și-a aflat și ultimele adversare din grupa de la EURO 2024, dar și din cea din Nations League.

Astfel, “tricolorii” vor juca cu Ucraina în prima partidă de la EURO. În ceea ce privește Nations League, România va da piept și cu Lituania, ultima necuoscută, alături de Kosovo și Cipru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -