CSO Voluntari luptă pentru calificarea în Final Four-ul ENBL. Ionuț Georgescu: “E cu siguranță cel mai important meci european jucat până acum”

CSO Voluntari joacă în această seară cu Tartu (Estonia), în meciul retur pentru calificarea în Final Four-ul European North Basketball League, unde ilfovenii se află la prima participare.

Voluntari are de recuperat un deficit de 7 puncte în meciul ce se va desfășura în Sala Gabriela Szabo.

Ionuț Georgescu, team manager-ul echipei, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre importanța meciului cu Tartu.

“E un meci foarte important, cu siguranță cel mai important meci european jucat până acum de CSO Voluntari. Ok, am jucat în Champions League în calificări, unde am avut o victorie și o înfrângere, însă acum e vorba de calificarea într-un Final 4, ar fi ceva sezanțional pentru primul sezon în care participăm în ENBL. Pornim de la un deficit de 7 puncte, la diferența asta am pierdut meciul tur.

Sincer, am jucat slab, am și fost loviți de accidentări în ultima perioadă, sunt lucrurile intangibile din sport pe care nu le poți controla. Pornim încrezători pentru meciul din seara asta, ne dorim mult să întoarcem rezultatul și să mergem la Final 4, care se va desfășura în Danemarca. Suntem cu emoții, emoții pozitive, e frumos să ajungi într-un asemenea punct, să joci la tine acasă, să poți să decizi tot pe teren propriu”, a declarat Ionuț Georgescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -