Răzvan Zăvăleanu: “Dinamo e pe drumul cel bun, așa pare, cel puțin administrativ. Să sperăm că și activitatea sportivă va avea o altfel de turnură”

Dinamo se află în cantonament în Antalya, iar conducerea mută piața transferurilor, reușind să aducă primul jucător în această iarnă, pe nord-macedoneanul Darko Velkovski.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația de la club. Acesta a afirmat că, din punct de vedere financiar, clubul are stabilitate, partea sportivă fiind cea care suferă.

Totodată, Zăvăleanu nu a oferit mai multe detalii despre posibile transferuri, administratorul special Andrei Nicolescu fiind cel care se ocupă de achiziții.

“Din păcate nu vă pot da nicio informație în sensul ăsta pentru că Andrei Nicolescu este cel care se ocupă de transferuri, el ia legătura cu jucătorii, ni-i prezintă, dacă este cazul, dar n-aș putea să vă spun că au hotărât să aducă unul, doi sau mai mulți jucători. Urmează să vedem și noi ce se întâmplă pe măsură ce se petrec evenimentele.

Eu zic că în prima jumătate se află Dinamo la nivelul salariilor care sunt acordate jucătorilor. În primul rând este în regulă pentru că toate salariile sunt plătite la zi și nu au mai apărut niciun fel de probleme de natură financiară, acționarii au virat sumele necesare pentru activitatea curentă a echipei. Nu avem niciun motiv pentru a fi îngrijorați pentru ceea ce urmează să se intâmple.

Dinamo e pe drumul cel bun, așa pare, cel puțin administrativ e în regulă. Să sperăm că și activitatea sportivă va avea o altfel de turnură, pentru că până acum știm foarte bine că lucrurile nu stau chiar ok”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -