Helmut Duckadam spune că transferurile făcute de FCSB sunt slabe: “Cred că acolo trebuia întărită echipa, dar e strategia lor”

FCSB e încă în vancanță, reunirea lotului fiind programată pe 8 ianuarie, ultima dintre echipele din Superligă.

Baba Alhassan (de la Hermannstadt, contra sumei de 700.000 de euro) și Luis Phelipe (de la Poli Iași, contra sumei de 200.000 de euro) sunt cei doi jucători transferați de FCSB în pauza de iarnă, însă Helmut Duckadam critică strategia de transferuri a echipei lui Gigi Becali.

„Mă așteptam să facă transferuri în defensivă, unde au probleme și în atac, unde iar sunt probleme. Cu toate că forma lui Florinel Coman este una foarte bună, cred că acolo trebuia întărită echipa, dar e strategia lor.

Normal că poate (n.r.: Chiricheș să revină la cel mai înal nivel). Acum e frustrant, eu știu prin ce trece, că am fost în momente similiare mult timp și mai ales la problemele musculare ajungi să îți pui tot felul de întrebări, nu știi de ce ți se întâmplă”, a declarat Duckadam.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -