Răzvan Lucescu, interviu eveniment după ce a cucerit al doilea titlu cu PAOK: “Toată lumea îmi spunea să nu mă întorc la echipă”

Răzvan Lucescu a câștigat al doilea titlu de campion în Grecia alături de PAOK. Românul a devenit primul antrenor din istoria clubului care reușește această performanță.

Lucescu a vorbit la Sport Total FM despre sezonul din Grecia, încheiat cu cel mai fericit scenariu posibil pentru el și PAOK.

Tehnicianul român spune că atuul echipei a fost forța mentală arătată în momentele dificile.

“A fost unul dintre cele mai disputate campionate pentru că toate cele 5 echipe, aici o includ și pe Aris, sunt puternice, grele, cu jucători de calitate. Am câștigat arătând o forță mentală. Ăsta a fost atuul nostru. Eu cred că forța noastră a fost această forță mentală. Și determinarea de a reacționa tot timpul în momentele dificile. 

A fost un sezon complicat, dar toate aceste meciuri ne-au ajutat să creștem și ca o unitate. Au fost multe meciuri, iar toți jucătorii au avut posibilitatea să joace. Ne-au ajutat să căpătăm încredere și experiență de a gestiona momentele dificile. Și iată că această experiență ne-a ajutat în final.

Campionatul a fost spectaculos și imprevizibil. Nimeni n-a știut cum se va termina. E pentru prima dată după mult timp când suspansul este până în ultima secundă. Au fost meciuri foarte echilibrate împotriva lui AEK. Nu pot spune că ar fi meritat să câștige. În final, acest 3-2 (n.r. – împotriva lui AEK, din Play-Off) a fost un meci extraordinar, cu o tensiune totală și cu o adrenalină maximă.”, a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea “Fluier final”.

Răzvan Lucescu n-a putut sta departe de PAOK: “Toți îmi spuneau să nu mă întorc”

Răzvan Lucescu a câștigat primul titlu pe banca lui PAOK în 2019.

Fostul selecționer al naționalei României a dezvăluit că toată lumea l-a sfătuit să nu se întoarcă la PAOK în urmă cu 3 ani. El n-a ținut cont de vorbele din jur și a acceptat să înceapă un nou mandat.

“Când a fost să mă întorc la PAOK, absolut toată lumea din jurul meu îmi spunea că e cea mai mare greșeală să te întorci în locul unde ai avut succes. Plus că a fost o clauză foarte mare. Le-am explicat că am semnat un contract pe 3 ani. M-am întors într-un loc în care m-am simțit extraordinar. Eu cu asta am rămas în sufletul meu.

Am acceptat clauza, în final, pentru că asta a fost negocierea. Și pentru că plecasem după ce am câștigat campionatul plătind clauza de 2 milioane, iar acum patronul a vrut să se asigure că nu voi mai pleca când voi vrea eu, ci că voi pleca când va dori el. M-am întors pentru că m-am simțit bine.”, a mai spus Lucescu.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -