Nae Constantin nici nu ia în calcul să plece de lângă Răzvan Lucescu, după titlul cucerit de PAOK: “A fost un an fantastic”

Nae Constantin s-a arătat extrem de fericit după ce PAOK a cucerit titlul de campioană a Greciei, sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Lucescu Jr. se află la cel de-al doilea campionat câștigat pe banca formației din Salonic, după cel din 2019.

În acest sezon, Răzvan Lucescu l-a avut secund pe Nae Constantin. Invitat la emisiunea “Fluier final”, fostul antrenor de la Petrolul a precizat că a fost un an fantastic pentru el și că nu își dorește prea curând să plece de lângă Răzvan Lucescu.

“E adevărat, e un campionat în care echipele din Atena tot timpul au fost puțin ajutate din anumite puncte de vedere. Doar că ele au și o valoare foarte mare. Au jucători valoroși și bugete mari. Într-un final, a fost bine pentru noi pentru că ne-am îndeplinit obiectivul, deși puțină lume a crezut în acest obiectiv. Ăsta e adevărul. Am plecat cu șansa a 4-a, cu multe căutări, cu jucători care au venit puțin mai târziu la pregătire.

Înainte de meciul cu AEK, am avut un meci în deplasare în care n-am reușit să câștigăm. Și cred că acela a fost declicul. Acel meci ne-a ajutat să facem pasul acesta și să câștigăm campionatul. Dacă AEK ar fi câștigat acel meci, matematic ar fi fost campioana Greciei. Mai erau 4 etape.

În minutul 80, AEK conducea cu 2-1. Am avut o revenire extraordinară. Am egalat în minutul 80, apoi în minutul 90+1 am reușit să înscriem golul de 3-2. Practic, atunci am reușit să întoarcem toată situația în favoarea noastră.

Îmi doresc să continui cu Răzvan. A fost un an fantastic pentru mine. Nici nu m-aș fi gândit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Din fericire, s-a întâmplat și sunt foarte bucuros că am luat această decizie. Mi-aș dori să stau cât mai mult lângă Răzvan. Cu siguranță, dacă ar fi să mai fiu vreodată antrenor principal, toată această experiență căpătată zi de zi lângă Răzvan îmi va fi favorabilă.

Reușește să motiveze jucătorii și nu doar la meci. Îi motivează zi de zi să se antreneze la intensitate maximă. E incredibil cum se antrenează această echipă. Și să-i convingi practic zi de zi să facă un efort imens, cu calitate, iar la final de săptămână să aduni roadele… ăsta mi se pare punctul forte al lui Răzvan în acest moment.”, a declarat Nae Constantin, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -