Rapid – FCSB poate să doboare recordul de asistență al giuleștenilor din ultimii 20 de ani! Câte bilete s-au vândut până azi

Rapid – FCSB are loc duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în primul mare derby al noului sezon de Liga 1. Interesul este major, iar conform ultimelor date, meciul poate să doboare recordul de asistență al giuleștenilor pe teren propriu din ultimii 20 de ani.

Rapid a anunțat că a vândut peste 20.000 de bilete, cu 2 zile înainte de meci, la carese adaugă și cele aproximativ 3000 de abonamente.

Având în vedere că tichetele s-au pus în vânzare și la stadion, iar fanii au stat la coadă pentru a-și achiziționa un bilet, recordul va fi doborât. 21.500 de spectatori au asistat la un meci cu PSV, în Europa League, pe Arena Națională, pe 29 septembrie 2011, actualul record de asistență.

FCSB primește 8000 de tichete, iar Gigi Becali, patronul echipei, a anunțat că i-a ajutat financiar pe suporteri pentru a pregăti o coregrafie specială în ziua derby-ului.

Mihai Iosif, optimist înaintea meciului cu FCSB

Rapid nu a pierdut niciun meci și nu a primit niciun gol în cele 3 meciuri disputate în Liga 1, însă FCSB pleacă cu prima șansăm

„Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0.

Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri”, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Conform reglementărilor în vigoare, doar 75% din capacitatea stadionului poate fi folosită, adică aproximativ 41.000 de locuri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -